Imprejurimi


Baile 1 Mai

Statiunea Baile 1 Mai este situata in judetul Bihor, la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, Cunoscuta de-a lungul timpului si sub numele de Baile Episcopiei, statiunea s-a facut remarcata mai ales datorita apelor minerale utilizate in tratarea unor afectiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic. In partea stanga se gaseşte satul Rontau iar in partea dreapta este satul Haieu.

Baile Felix

Faimos centru balnear,statiunea " Baile Felix " ofera in apropierea orasului Oradea (la numai 8 km) excelente conditii de cazare si tratament cu ape geotermale a caror temperatura variaza intre 45 si 112 °C. Pentru timpul liber statiunea dispune de piscine acoperite si descoperite,sali de jocuri mecanice, terenuri de sport, cinematograf, discotecă, etc.

Pestera Ursilor

Pestera Ursilor a fost descoperita in 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Muntilor Apuseni, ea aflandu-se in judetul Bihor, in imediata apropiere a localitatii Chiscau, comuna Pietroasa, la o altitudine de 482 m. Interiorul se distinge prin diversitatea formatiunilor de stalactite si stalagmite existente, ca si prin cantitatea impresionanta de urme si fosile ale ursului de caverna - Ursus spelaeus - care a disparut in urmă cu 15.000 de ani.

Craterul Betfia

Avenul Betfia sau Huda Bradii este situat in versantul de sud-vest al Dealului Somleu (346 m), nu departe de Baile 1 Mai, in raza satului Betfia, comuna Sinmartin.Pestera mai este impropriu numita de localnici “Craterul de la Betfia”. Avenul Betfia are două intrari: una principala, deschisa prin dinamitare, în 1898, de către T. Marta, poreclit Brade, si alta secundara, deschisa, tot prin dinamitare, in 1957, de către I. Urs. In anii 40' pestera a fost folosita ca depozit de munitii de catre germani. Denumirea de Huda Bradii se trage tot din acea vreme pe cand granita trecea peste Dealul " Cremanarului " si "Hudra Brady".

In zona se pot face ture cu bicicleta pe difrite trasee. Unul din trasee se afla in padurea din apropierea localitatilor Betfia - Baile 1 Mai - Baile Felix (aprox. 8 km de Oradea), langa Aria Protejata „Locul Fosilifier de pe Dealul Somleu”, parte integranta a retelei ecologice europene Natura 2000. 

MTB-Track-Tour fullscreen
 

Oferte   

Oferta verii: la minim 7 nopti cazare cu intrare duminica beneficiati de o reducere de 10% din pretul sejurului.
Oferta tratament: oaspetii nostrii pot beneficia de reduceri de pret la Baza de tratament a Hotelului President.
Oferta grup: inchiriaza toata pensiunea si ai o reducere de 10% din pretul de cazare.
Clienti fideli: clientii fideli beneficiaza de preturi speciale de cazare.

Newsletter

Adauga numele si adresa ta de e-mail mai jos pentru a fi abonat la newsletter-ul pensiunii Regal - Baile 1 Mai on line.

TURIST INFO

Booking.com

Pensiunea Regal Booking